últimes notícies

Recent Posts

#VagaNoÉsDelicte | #HuelgaNoEsDelito  – 18 de febrer contra “llei Mordassa”
Tecnosocial
0

#VagaNoÉsDelicte | #HuelgaNoEsDelito – 18 de febrer contra “llei Mordassa”

febrer 11th, 2015 | by Xavier Ricart
En defensa del dret de vaga i de la llibertat sindical contra la llei “Mordassa” CCOO des del passat mes de juny del 2014 va iniciar una campanya de denuncia, informant i  mobilitzant-se contra les actuacions autoritàries i...
Contra la violència masclista, més enllà d’aconseguir un Trending topic
Tecnosocial
0

Contra la violència masclista, més enllà d’aconseguir un Trending topic

novembre 24th, 2014 | by Xavier Ricart
25 de novembre, dia internacional contra la violència masclista Un dia per exigir canviar una greu i brutal injustícia és insuficient, potser pot arribar a ser Trending topic per un moment o per un dia, però hi ha lluites que...
Aquest cap de setmana et va tocar sintonitzar un cop més la TDT
Dispositius
0

Aquest cap de setmana et va tocar sintonitzar un cop més la TDT

octubre 27th, 2014 | by Gerard
El pla de Govern per a alliberar certes freqüències de la TDT, ens obliga de nou a tots a passar una bona estona enganxat al comandament a distància per deixar el televisor al nostre gust. Teniu en compte que ens trobem en la...
SIMO Educación 2014
Orientació Professional
0

SIMO Educación 2014

octubre 13th, 2014 | by Gerard
El proper dia 16 d’octubre obre les portes el SIMO Educación 2014. Un saló sobretot centrat en l’ensenyament i l’educació. En especial atenció a les noves eines TIC, les quals presenten un ampli panorama de millores...
El treball decent, #JMTD clau d’entrada 7 d’octubre
Tecnosocial
0

El treball decent, #JMTD clau d’entrada 7 d’octubre

octubre 7th, 2014 | by Xavier Ricart
La Jornada Mundial pel Treball Decent El 7 de octubre es celebra la Jornada Mundial pel Trabajo Decent, promogut per la Confederació Sindical Internacional (CSI) que organitza actes en tot el món i també a casa nostra. No es...
Shellshock vulnerabilitat en el Bash
Desenvolupament
0

Shellshock vulnerabilitat en el Bash

octubre 2nd, 2014 | by Gerard
Stéphane Chazelas ha descobert una important vulnerabilitat en la Terminal per excel·lència en els sistemes Linux, OS X i *NIX. L’expert en seguretat Robert Graham calcula que l’impacte del Shellshock es pot comprar amb...
Samsung presenta oficialment el Galaxy Alpha construït en metall
Mobilitat
0

Samsung presenta oficialment el Galaxy Alpha construït en metall

setembre 9th, 2014 | by Carlos Gonzalez Charlez
Samsung ha presentat oficialment l’esperat i rumorejat Galaxy Alpha, un nou “smartphone” que suposa “l’última evolució de disseny de la família Galaxy” amb components metàl·lics i acabats de major qualitat. ...
Si el teu “smartphone” es perd, deixa que et truqui
Mobilitat
0

Si el teu “smartphone” es perd, deixa que et truqui

setembre 2nd, 2014 | by Carlos Gonzalez Charlez
Està clar que si perds o et roben el teu “smartphone” i cau en mans de qualsevol persona amb experiència i ganes de no retornar-lo tens molt poques opcions de recuperar-lo. Però, l’Administrador de...
Cody, una biblioteca gratuïta de tutorials d’HTML i CSS
Desenvolupament
0

Cody, una biblioteca gratuïta de tutorials d’HTML i CSS

agost 26th, 2014 | by oblak67
Cody és una iniciativa interessant que reuneix una sèrie de petits tutorials d’HTML i CSS, als quals podem accedir de manera gratuïta. Efectes, estils, recursos i diferents trucs trobarem en aquesta biblioteca en línia...
Què ens prepara Samsung?
Dispositius
0

Què ens prepara Samsung?

agost 19th, 2014 | by esticambtu
Samsung presentaria el Samsung Galaxy Note 4 i altres dispositius en l’esdeveniment “Unpacked” del 3 de setembre. La companyia sud-coreana ens té acostumats a un llançament de nous productes i actualització...

Vols saber tot el que passa en el món de les TIC abans que ningú?

  • Directament a la teva bústia de correu electrònic
  • Dues vegades al mes, tot sobre tecnologia en català
  • Mobilitat, Dispositius, Tecnosocial, Desenvolupament

Sense Spam. Comença a rebre-ho JA!! Subscriu-te!!