últimes notícies

Ets professor i fan de les TIC? Aquí tens Google Classroom

maig 12th, 2014 | by David Lloveras Mir
Ets professor i fan de les TIC? Aquí tens Google Classroom
Desenvolupament
0
Ets professor i fan de les TIC? Aquí tens Google Classroom
1 vote, 5.00 avg. rating (94% score)

El passat 6 de maig va ser el Dia de Agraïment als mestres a Estats Units i Google ho celebra amb una nova eina gratuïta al Google Apps per a Educació Suite. Ajuda als mestres a crear i organitzar les tasques de forma ràpida, proporcionen informació de manera eficient, i es comuniquen amb les seves classes amb facilitat. Classroom es basa en el principi que les eines educatives han de ser simples i fàcils d’usar, i està dissenyat per donar als mestres més temps per ensenyar i els estudiants més temps per aprendre. Amb Classroom, vostè serà capaç de:

  • Crear i recollir les assignacions: Classroom teixeix Google Docs, Gmail Drive i per ajudar els mestres a crear i cobrar les assignacions sense papers. Ells poden veure ràpidament qui té o no ha completat el treball, i proporcionar retroalimentació directe en temps real als estudiants individuals.
  • Millorar les comunicacions de classe: Els professors poden fer anuncis, fer preguntes i comentar amb els estudiants en la comunicació en temps-real de millorar dins i fora de classe.
  • Manteniu organitzat: Classroom crea automàticament carpetes d’accionament per a cada tasca i per a cada estudiant. Els estudiants poden fàcilment veure el que hi ha per a la seva pàgina d’Assignacions.

Google sap que la protecció de la privacitat dels alumnes és fonamental. Igual que la resta de les aplicacions per als serveis d’educació, Classroom no conté anuncis, mai utilitza el seu contingut o dades dels estudiants amb fins publicitaris, i és gratis per a les escoles.

Els mestres i professors poden sol·licitar una vista prèvia de Classroom. Sobre la base de les peticions que rebrà Google, convidaran a un nombre limitat dels educadors per tractar l’aula en un mes aproximadament. Al setembre, Classroom estarà disponible per a qualsevol escola mitjançant Google Apps per a Educació Suite.

Veus que Classroom et facilitarà la teva feina com a professor?

Font: Bloc de Google

David Lloveras Mir

Sindicalista de CCOO, progresista, catalanista-europeo y del Barça.

Facebook Twitter Google+ 

Ets professor i fan de les TIC? Aquí tens Google Classroom
1 vote, 5.00 avg. rating (94% score)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *